Eveniment

Mesaj de multumire al unui barbat din Galgau pentru politisti | „Au fost prompti, s-au implicat si au gasi persoanele care m-au pagubit”

Persoane necunoscute au pătruns, la începutul lunii februarie, într-o locuință, din comuna Gâlgău, de unde au sustras suma de 10000 de lei. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și prejudiciul a fost recuperat.

Politia a fost sesizată la data de 6 februarie a.c., de către un bărbat, din comuna Gâlgău, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au sustras suma de 10000 de lei.

Verificările efectuate de Agent șef principal Oșan Florin, șeful Postului de Poliție Gâlgău și Agent Ardelean Camelia de la Postul de Poliție Rus au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Este vorba despre trei persoane, respectiv o tânără de 27 de ani și doi alte doua persoane de sex masculin, de 13 și 23 de ani, toți din județul Sălaj.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite.

La câteva zile de la soluționarea cazului, proprietarul a trimis un mesaj de mulțumire către Poliția Sălaj, cu dorința de a ajunge la cunoștința opiniei publice: “Mă numesc V. Gavril, din comuna Gâlgău, județul Sălaj.

În mod special aduc mulțumiri celor doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, respectiv Oșan Florin, șeful Postului de Poliție Gâlgău și Ardelean Camelia de la Postul de Poliție Rus, care în data de 6 februarie au dat dovadă de profesionalism și implicare, privind furtul de 10000 de lei din locuința mea.

Am solicitat telefonic sprijinul celor doi polițiști, care au fost prompți, s-au implicat, reușind să găsească persoanele care m-au păgubit.

Mai mult, fiind buni profesioniști, în scurt timp au recuperat de la acestea întreaga sumă de bani furată, sumă pe care mi-au restituit-o cei doi bravi lucrători.

Cu stimă, Gavril V.”

Articole similare

Close