Eveniment

Minivacanta de Paste si 1 Mai, plina de amenzi | Politistii au aplicat sanctiuni cu valoare de peste 180 de mii de lei

Peste 700 de amenzi au aplicat politistii salajeni in minivacanta de Paste si 1 Mai, a caror valoare trece de 180.000 de Lei. Actiunea politistilor s-a desfasurat in perioada 26 aprilie – 2 mai si a avut drept scop prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si linistii publice.

Astfel, in intervalul mentionat, oamenii legii au intervenit la 133 de evenimente, dintre care 109 sesizate prin apel la 112. In urma interventiei politistilor, au fost constatate 46 de infractiuni, printre care sapte la regimul circulatiei rutiere si 19 pentru furturi si distrugere, restul cazurilor constituind alte fapte.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 733 de sanctiuni contraventionale, care au insumat 182.801 Lei. Principala cauza pentru care au fost sanctionati salajenii a fost incalcarea legislatiei rutiere, fiind aplicate 552 de amenzi.

In aceeasi perioada sapte soferi au ramas fara permis pentru ca s-au urcat la volan, desi au consumat alcool, alti sapte si-au pierdut dreptul de a conduce dupa ce au apasat mult prea tare pedala de acceleratie, iar 12 soferi au ramas fara permis pentru alte abateri rutiere.

Articole similare

Close