Eveniment

Minor de 17 ani, arestat preventiv | A violat o femeie in varsta de 71 de ani

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, bănuit că ar fi comis infracțiunea de viol.

În fapt, la data de 1 octombrie a.c., ora 23:28, o femeie, în vârstă de 71 de ani, din comuna Someș Odorhei, a sesizat poliția, prin 112, cu privire la faptul că, în aceeași seară, o persoană necunnoscută a pătruns în locuința sa, a agresat-o și a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt, identificării autorului și dispunerii măsurilor legale, pentru comiterea infracțiunii de viol.

În urma investigațiilor de specialitate și a probatoriului administrat, ieri, 2 octombrie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. este vorba de un tânăr, de 17 ani, din comuna Someș Odorhei.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În cauză, se continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și finalizării urmăririi penale.

Articole similare

Close