Eveniment

Minoră din Zalău, bătută și umilită de patru adolescente | Bătăușă – „Tu știi cine îs io?” – VIDEO

O altercație între mai multe adolescente din Zalău s-a lăsat cu amenzi și dosare penale pentru loviri și alte violențe. Mai mult, pentru ca nu au respecatat Ordonanța Militară, autoarele agresiunii au primit sancțiuni usturătoare, în valoare de 14,000 de lei.

Potrivit polițiștilor, întamplarea s-a petrecut la data de 23 aprilie, însă totul a ieșit la iveală dupa ce isprava a fost filmată și postată pe Facebook. Atunci o minoră de 16 ani din Zalău ar fi fost batjocorită și bătută de mai multe adolescente. Pe filmare se observă cum tânăra este luată la rost și umilită de mai multe „prietene”, care în cele din urmă îi aplică și câteva lovituri. Furia agresoarelor este alimentată de câțiva băieți, care le îndeamnă pe bătăușe să o lovească pe adolescenta de 16 ani, în timp ce filmau totul.

În cele din urmă și victima a ripostat, însă nu a făcut nimic altceva decât să le întărâte mai tare pe agresoare. După ce minora este pusă la pământ, enervată, una dintre bătăușe o lovește în repetate rânduri cu piciorul în cap. O ploaie de lovituri cu palmele se revarsă asupra victimei, în timp ce aceeași agresoare o intreabă „Tu știi cine-s io?”.

Minora de 16 ani a depus plângere la poliție, în prezența tatălui.

Oamenii legii au reușit să îi identifice pe autorii altercației, fiind vorba de patru adolescente și trei băieți, toți din Zalău.

Acum tinerii s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Totodată, pentru că nu au respectat prevederile Ordonanței militare, toate persoanele implicate au fost amendate.

! Imagini cu puternic impact emoțional

Articole similare

Close