Eveniment

Minora „rapita”, gasita de politisti | Familia amendata cu 1000 de lei | Vezi de ce

O femeie din comuna Creaca s-a ales cu o amenda de 1.000 de lei, dupa ce a bagat autoritatile in alerta. Aceasta ar fi sunat la 112 si a anuntat ca fiica ei a fost rapita de un baiat, dintr-o comuna apropiata. O zi mai tarziu, minora de doar 15 ani a fost gasita de oamenii legii, iar odata cu aceasta a fost descoperit si adevarul. Tanara ar fi plecat de buna voie, impreuna cu un baiat, in varsta de 16 ani.

Totul a inceput vineri, atunci cand mama fetei a sunat la 112 si le-ar fi spus oamenilor legii ca fiica ei a fost luata cu forta din centrul comunei Creaca. Imediat dupa apel, politistii au inceput cautarile, iar o zi mai tarziu, minora a fost gasita pe raza localitatii Romita.

„Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida, împreună cu polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, au dus la identificarea minorei, sâmbătă, 21 septembrie a.c., în localitatea Romita. Din cercetări s-a stabilit că acesta nu a fost luată cu forța, ci a plecat de bună voie.” a transmis Maria Cristea, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Fata de mama, politistii au luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in valoare de 1000 de lei.

Articole similare

Close