Eveniment

Minori talhari, prinsi de politisti | Au comandat pizza, pe care au platit-o cu libertatea

Doi minori de 16 si 17 ani si-au stins pofta de pizza cu pretul libertatii. Cei doi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, dupa ce in loc sa isi plateasca masa l-au luat la pumni si l-au talharit pe barbatul care le-a livrat comanda.

Totul s-a intamplat vineri seara, in jurul orei 22,15 in zona garii din localitatea Borla. Politistii au fost anuntati de cele intamplate de seful barbatului talharit.

Cei doi tineri si-au comandat de la un restaurant doua pizza si un suc, iar odata ajuns la destinatie cu meniul comandat, livratorul, un barbat de 48 de ani le-a cerut baietilor banii pe mancare. O fractiune de secunda mai tarziu barbatul s-a trezit cu un pumn in fata, iar mai apoi cei doi minori i-au furat telefonul mobil, portofelul si cheia de la masina. Imediat dupa ce au comis fapta, adolescentii au luat mancarea si s-au facut nevazuti.

„Verificările efectuate de polițiști au dus sâmbătă la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi de 16, respectiv 17 ani. Din prejudiciul cauzat au fost recuperate telefonul mobil, cheia mașinii, portofelul și cardurile.” a transmis Maria Cristea, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articole similare

Close