Eveniment

N-au invatat nimic | Cum arata un microbuz Gurzau Trans la doua luni de la tragedie

Tragedia in care o fetita de doar 12 ani din judetul Salaj si-a pierdut viata, nu pare sa ii fi responsabilizat DELOC pe reprezentantii firmei de transport. La aproape doua luni de cand Giulia a cazut dintr-un microbuz al firmei Gurzau Trans, care o ducea de la scoala, acasa, apar noi imagini care arata inca o data starea in care se afla mijloacele de transport ale acestei companii.

Desi cei de la ISCTR, institutie responsabila sa controleze conditiile de siguranta in care sunt transportati calatorii, se laudau imediat dupa nefericitul eveniment cu multiplele verificari si sanctiuni aplicate firmei respective de transport pentru neregulile gasite, microbuze in aceeasi stare tehnica ce lasa de dorit, circula inca pe traseu.

Un localnic din Badon, care este nevoit sa faca naveta cu microbuzele Gurzau Trans, a filmat astazi cu telefonul mobil interiorul mijlocului de transport care il ducea spre casa. In imagini se vede ca un scaun pe care ar fi trebuit sa stea pasagerii este desprins din suport, in intregime, dar nici restul nu par a fi intr-o stare mai buna. Mai mult decat atat, soferul se pune in miscare, desi nu toti pasagerii sunt asezati.

In ultima perioada, Zalau24.ro v-a prezentat si alte imagini cu starea proasta a microbuzelor Gurzau Trans, dezvaluiri in urma carora, cei de la Registrul Auto Roman au demarat o ancheta, iar rezultatele acesteia nu au fost greu de intuit: Inspectia Tehnica Periodica a microbuzelor Gurzau Trans s-a facut in mod ilegal, prin indulgenta unui angajat al unei statii ITP din Criseni, care a „inchis ochii” la neregulile mijloacelor de transport verificate.

rarom

Citeste pe acelasi subiect:

Microbuzul firmei Gurzau Trans a trecut ITP-ul ILEGAL | „Sanctiunea” primita de cel responsabil, REVOLTATOARE – VIDEO

Articole similare

Close