Eveniment

Ninsori si temperaturi scazute in judetul Salaj | Prognoza METEO pentru luna ianuarie

Ianuarie este caracterizata in general drept luna din an in care termometrele inregistreaza cele mai scazute valori ale temperaturii. Totul din cauza maselor de aer polar care acopera in aceasta perioada jumatatea estica a Europei.

Aceste afirmatii se mentin si pentru judetul Salaj, unde temperaturile maxime in prima saptamana din ianuarie se vor situa in medie intre -4 si -2 grade. In aceeasi perioada, termometrele vor indica o medie a temperaturilor minime intre -9 si -6 grade.

Ziua de luni vine cu temperaturi negative. La primele ore ale diminetii mercurul din termometre va indica o temperatura a aerului de -4 grade. Vremea se va raci treptat, astfel ca, spre lasarea serii, temperatura minima estimata va fi de -12 grade.

Incepand de marti, vremea se va incalzi treptat, astfel ca media valorilor termice din timpul zilei se va apropia de 0 grade, in timp ce pe parcursul noptii temperaturile tind spre -5 grade.

In aceasta perioada vor fi conditii pentru precipitatii, in general slabe cantitativ, aproape in fiecare zi, mixte in primele zile, apoi mai ales sub forma de ninsoare.

In weekend, temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 0 grade, iar cele minime intre -6 si -2 grade. Cerul va fi in general innorat, cu posibile averse sub forma de ninsoare pe alocuri.

vremea salaj
Sursa
Administratia Nationala de Meteorologie

Articole similare

Close