Eveniment

Noi imagini cu masina incendiata in Moigrad | Politistii incearca sa ii gaseasca proprietarul – FOTO

Un autoturism a ars in totalitate in noapte de miercuri spre joi, pe un camp, in apropiere de localitatea Moigrad. Pompierii zalauani au intervenit de urgenta si au stins flacarile, insa in preajma masinii nu au gasit nicio persoana. Cauza probabila de izbucnire a flacarilor a fost incendierea intentionata.

Pe fir au intrat si politistii, pentru a afla cu exactitate care au fost motivele pentru care s-a dorit ca masina sa fie distrusa prin incendiere.

Oamenii legii efectueaza acum cercetari si incearca sa afle cine este proprietarul autoturismului. Misiunea acestora nu este insa deloc usoara, pentru ca un ultima vreme masina a trecut pe la mai multi proprietari, fara sa fie insa si transcrisa atunci cand a fost instrainata. De asemenea, aceasta nu apare in baza de date ca fiind furata. Abia dupa identificarea proprietarului, politistii vor extinde ancheta pentru a identifica incendiatorul.

Pana acum, la Politie nu a reclamat nimeni ca i-ar fi fost incendiata masina, insa oricum, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

imagini primite pe stiri@zalau24.ro

Citeste si:

Incendiu suspect pe un camp de langa Moigrad | O masina a ars in totalitate

 

 

Articole similare

Close