Din Oras

Noi pubele „ingropate” in Zalau | Cum arata un punct de colectare a deseurilor din Dumbrava Nord

Pe timp ce trece in oras apar tot mai multe puncte de colectare a deseurilor in care pubelele „traditionale” sunt mutate in subteran. Cum procesul de „ingropare” este unul costisitor si de lunga durata, firma care se ocupa de colectarea gunoaielor testeaza o tehnica, posibil experimentala, pe o strada din cartierul Dumbrava Nord, mult mai simpla, fara gropi si fara bani aruncati pe fereastra, inutil.

Aici, dupa cum se observa si in imagini, una din pubelele destinate pentru „fractia umeda” este intoarsa cu susul in jos, iar depozitarea gunoaielor se face, probabil, dupa tehnica „bagatul sub pres”. De notat este ca nu toata lumea a inteles metoda, astfel ca multi locatari, cu intentia de a colecta selectiv, din obisnuinta sau din pricina faptului ca restul recipientelor erau pline, au aruncat sacii de gunoi peste pubela.

Se mai poate presupune ca pubela a fost rasturnata si lasata de izbeliste de oameni ai strazi, lucru greu de crezut, asta pentru ca fiecare recipient este imprejmuit cu un gard din sarma, iar portile de acces sunt blocate cu lacate.

Articole similare

Close