Divertisment

Nu ai experienta profesionala sau vrei sa schimbi domeniul de activitate, dar ai nevoie de bani? Vezi aici ce optiuni ai!

Esti proaspat absolventa si nu iti gasesti un loc de munca conform facultatii pe care ai terminat-o? Sau poate actualul loc de munca nu iti mai satisface asteptarile si cauti o noua provocare profesionala care sa-ti aduca un venit mai consistent?

Inspira-te din propunerile de mai jos!

  1. Model videochat. Daca esti o persoana dezinvolta si ai incredere in tine, iti place sa vorbesti cu oamenii iar prietenii tai spun ca esti un bun ascultator, acesta este jobul ideal pentru tine. Pe de alta parte, daca nu ai suficienta incredere in tine, aceasta este o varianta de a iesi din zona de confort si de a dobandi siguranta de sine. Iti va fi foarte util spiritul ludic, adica sa vezi partea amuzanta a lucrurilor, sa-ti placa sa te joci si sa nu te iei prea tare in serios. Aceasta meserie iti ofera ocazia de a socializa, de a cunoaste oameni noi. Mediul de lucru este unul deosebit de placut si cel mai important aspect este ca tu iti esti propriul sef. Studioul de videochat Kendra Studio iti ofera oportunitatea de a face castiguri rapide, intr-un timp foarte scurt, lucrand aproximativ 7 ore pe zi. 
  2. Operator introducere date. Pentru aceasta pozitie este necesar sa ai o experienta minima de lucru la calculator. Ai nevoie sa fii familiarizat cu ceea ce inseamna cautarea pe internet, precum si sa te descurci in completarea unui tabel din excel sau word. De asemenea, fiind vorba despre o activitate minutioasa, trebuie sa fii o persoana rabdatoare si atenta la detalii. Un mic dezavantaj este faptul ca petreci foarte multe ore in fata calculatorului. Totusi, acesta este un bun punct de plecare pentru integrarea intr-o companie multinationala, cu multiple posibilitati de avansare profesionala.
  3. Hostessa. Marele aventaj al acestui job este ca nu presupune un program full time de lucru, motiv pentru care il poti face si in timpul facultatii. Desigur, exista si variante in care poti lucra 8 ore pe zi, daca ai nevoie de acest lucru. Astfel, poti fi hostesa project based, adica ori de cate ori exista solicitari pentru evenimente, targuri si expozitii. In acest caz, vei sta la intrare si vei intampina invitatii sau te vei amesteca printre ei si  le vei prezenta produsele sau serviciile companiei pe care o reprezinti. De asemenea, ai putea lucra ca reprezentant al unei marci de produse, caz in care oferi clientilor sau potentialilor clienti informatii despre acele produse. In ambele situatii, este necesar sa fii o fire dezinvolta si prietenoasa. Trebuie sa cunosti bine caracteristicile produselor pe care le promovezi, sa demonstrezi profesionalism si sa ai abilitati oratorice, pentru ca de cele mai multe ori ai un discurs de spus, pe care trebuie sa-l adaptezi la fiecare interlocutor in parte. De asemenea, castigurile nu sunt de neglijat, insa trebuie sa fii pregatita sa petreci destul de multe ore in picioare.

Asadar, nu ai de ce sa-ti faci griji in vazul in care iti lipseste experienta profesionala. Acestea sunt niste optiuni de venituri sigure, care te ajuta sa cunosti oameni interesanti sau te pot propulsa spre cariera visata.

Articole similare

Close