Eveniment

Nu avea voie sa se apropie de locuinta familiei lui | Un tanar din Zalau a fost retinut pentru incalcarea ordinului de protectie

Un tanar din Zalau a fost retinut de politisti, dupa ce acesta a incalcat ordinul de protectie emis de judecatorie. Baiatul de 22 de ani era violent cu propria lui familie, motiv pentru care chiar mama acestuia a depus plangere impotriva lui.

Totul s-a intamplat marti, in jurul orei 14. Baiatul avea emis un ordin de protectie, prin care i se interzicea apropierea de locuinta, pentru o perioada de 6 luni. Acesta si-a facut insa aparitia in apartament, cu doua zile inainte de a expira hotararea judecatoreasca. Baiatul a devenit agresiv cu cei aflati in casa, iar mama acestuia, speriata, a pus mana pe telefon si a cerut ajutorul oamenilor legii. Constient ca lucrurile se pot agrava pentru el, tanarul a fugit din casa, iar la plecare a spart geamurile de la usa de la intrarea in bloc, apoi s-a facut nevazut.

Politistii au reusit sa il prinda pe baiat, in scurt timp. Tanarul a fost retinut preventiv si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, in vederea luarii altor masuri preventive.

Daca ati fost martorul unui eveniment, puteti trimite imaginile
pe adresa de e-mail STIRI@ZALAU24.RO sau pe Whatsapp la 0771 750 912

Articole similare

Close