Eveniment

Nu avea voie sa se apropie de locuinta familiei lui | Un tanar din Zalau a fost retinut pentru incalcarea ordinului de protectie

Un tanar din Zalau a fost retinut de politisti, dupa ce acesta a incalcat ordinul de protectie emis de judecatorie. Baiatul de 22 de ani era violent cu propria lui familie, motiv pentru care chiar mama acestuia a depus plangere impotriva lui.

Totul s-a intamplat marti, in jurul orei 14. Baiatul avea emis un ordin de protectie, prin care i se interzicea apropierea de locuinta, pentru o perioada de 6 luni. Acesta si-a facut insa aparitia in apartament, cu doua zile inainte de a expira hotararea judecatoreasca. Baiatul a devenit agresiv cu cei aflati in casa, iar mama acestuia, speriata, a pus mana pe telefon si a cerut ajutorul oamenilor legii. Constient ca lucrurile se pot agrava pentru el, tanarul a fugit din casa, iar la plecare a spart geamurile de la usa de la intrarea in bloc, apoi s-a facut nevazut.

Politistii au reusit sa il prinda pe baiat, in scurt timp. Tanarul a fost retinut preventiv si va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, in vederea luarii altor masuri preventive.

Articole similare

Close