Din Oras

Ofera putere! Doneaza păr! O polițistă din Zalău a trecut peste aparente pentru a aduce zambetul pe buze unei femei bolnave de cancer

Ofera putere! Doneaza par! Cu aceste cuvinte in minte o politista din Zalau a trecut peste aparente, in incercarea de a-i readuce zambetul pe buze unei femei diagnosticata cu afectiuni oncologice.

Nu s-a gândit la o schimbare de look, ci pur și simplu a vrut să ajute!

Cu gândul de aduce un zâmbet pe chipul unei femei, de ani buni, agent șef de poliție Cristea Maria, s-a alăturat Campaniei „Vieți Împletite”, demarată de Fundația Renașterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice.

Astfel că, în anul 2017 a donat prima codiță, care a avut 34 de centimetri, apoi, în luna septembrie 2019, a donat 28 de centimetri, iar acum a decis să fac din nou acest gest, donând o codiță de 36 de centimetri.

Este un gest mic care, în acest context, poate conta mult. Podoaba capilară este un simbol al frumuseții, iar pierderea părului cauzată de tratamentele specifice afecțiunilor oncologice constituie, din punct de vedere psihic, încă o încercare.

„Prin acest gest simplu, le doresc celor aflate în suferință sănătate, putere, încredere și speranță!”

Donează păr! Redă zâmbetul pe chipul unei femei!

Articole similare

Close