Eveniment

Patroana unei alimentare luata la palme de doua borfase | Una dintre femei a furat mai multe fructe, dupa care a fugit

O intamplare de-a dreptul revoltatoare s-a petrecut pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalau. Patroana unui magazin alimentar a fost luata la palme de o femeie care a furat mai multe fructe de pe un stand, aflat pe trotuar.

Totul s-a intamplat miercuri, putin dupa ora 15. O femeie de 20 de ani, care dadea tarcoale unui magazin de pe bulevard, a pus mana pe mai multe fructe, apoi a luat-o la fuga. Patroana alimentarei a vazut cele intamplate si a fugit dupa tanara hoata, reusind sa o prinda din urma. Faptasa nu s-a lasat cu una, cu doua, asa ca a luat-o la palme pe proprietara magazinului. Mai mult, o alta femeie, de 23 de ani a tabarat la randul ei cu palmele asupra patroanei. Sub ploaia de lovituri, patroana alimentarei s-a lasat pagubasa, iar cele doua borfase au aruncat fructele si au luat-o la fuga.

Toata intamplarea a fost vazuta de un jandarm care se afla prin zona. Fara sa stea pe ganduri a pornit in urmarirea celor doua femei, pe care le-a prins in scurt timp. In sprijin a sosit un al doilea echipaj de jandarmi, pentru luarea masurilor legale.

Cele doua femei, originare din comuna Romanasi, s-au ales cu dosare penale, fiind cercetate pentru comiterea infractiunii de talharie.

Articole similare

Close