Eveniment

Patru accidente rutiere produse ieri in Salaj | Cauza – viteza mult prea mare

Patru accidente rutiere s-au produs ier pe drumurile din judetul Salaj, soldate cu victime. Cauza ar fi neadaptarea vitezei la condițiile de drum sau neatenția în conducere.

Primul accident s-a produs ieri dimineață, la ora 08:39, pe un durm nedenumit, deschis circulației publice, situat între localitățile Cristur-Crișeni și Doba.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din orașul Cehu Silvaniei, în timp ce conducea un autoturism pe drumul sus-menționat, la efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers, prin viraj la stânga, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă, intrând în șanț.

În urma evenimentului, pasagera dreapta față, o femeie de 60 de ani, a suferit leziuni, fiind rănită ușor.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc la ora 11:30, pe Drumul Județean 108F, în localitatea Măeriște.

Din  primele verificări a reieșit că, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Carastelec, în timp ce conducea un autoturism, ar fi avut preocupări de natură a-i distrage distrage atenția și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, care staționa pe acostamentul sensului său de mers.

În urma evenimentului, un bărbat de 76 de ani, din comuna Carastelec și o femeie, de 39 de ani, din aceeași comună au fost răniți ușor.

La ora 14:20, pe Drumul Județean 108C, în localitatea Huseni, comuna Crasna, a avut loc un nou accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 58 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, pe Drumul Județean 108C, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și gardul unui imobil, după care s-a răsturnat pe partea laterală.

În urma evenimentului, șoferul a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Ultimul eveniment rutier cu victime de ieri, s-a produs la ora 17:35, pe Drumul Județean 109, în localitatea Dragu.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Dragu, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul sus-menționat, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula în aceeași direcție, fiind condus de un bărbat, de 40 de ani, din județul Cluj.

După impact, autoturismul condus de tânăr s-a izbit de șanțul din partea dreaptă, ricoșând, ulterior, pe partea carosabilă.

În urma evenimentului două persoane au fost rănite ușor și au fost transportate la o unitate medicală pentru investigații.

Niciunul dintre soferi nu a consumat alcool.

Articole similare

Close