Eveniment

PERCHEZITII in Napradea | Doua persoane retinute pentru detinere ilegala de arme | Ce au gasit politistii – FOTO

Perchezitiile au avut loc ieri localitatea Napradea din judetul Salaj. Vizati erau doi barbati, despre care oamenii legii aveau indicii ca ar detine arme de foc in mod ilegal.

In urma verificarilor, banuielile politistilor s-au dovedit a fi adevarate. Acestia au gasit la cele trei locuinte o arbaleta fara elemente de identificare, o arma letala de vanatoare cu amortizor si luneta, peste 300 de gloante,24 bucăţi articole pirotehnice, 1 recipient metalic cu praf de pușcă dar si o matrita pentru confectionarea de munitie artizanala, toate fiind detinute ilegal.

Pe langa acestea, politistii au mai gasit la locuintele barbatilor difereite trofee vanat si aproape 150 kg de carne de vanat.

In urma perchezitiilor doua persoane in varsta de 32 respectiv 64 de ani, au fost retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Cei doi sunt cercetati pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor, braconaj cinegetic, nerespectarea regimului materiilor explozive, efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

Articole similare

Close