Eveniment

Persoana injunghiata in centrul Zalaului | A intrat in mall sa ceara ajutor

Scene greu de imaginat au avut loc azi dimineata in centrul orasului. In urma unui scandal ce a avut loc in strada, un tanar a intrat, plin de sange, in mall pentru a cere ajutor.

Potrivit reprezentantilor IPJ Salaj, politistii au fost sesizati cu privire la faptul că în municipiul Zalău, o persoană ar fi fost înjunghiată în zona pieptului.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat de urgență polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău alături de polițiști locali și jandarmi sălăjeni.

Din primele date, un tânăr de 24 de ani, din comuna Românași, județul Sălaj, ar fi fost înjunghiat în zona pieptului, în timp ce se afla pe strada Unirii din municipiul Zalău, fiind transportat ulterior la spital.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe și în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței.

Articole similare

Close