Eveniment

Persoane atacate pe strada de un MISTRET – VIDEO

Un eveniment mai putin obisnuit s-a petrecut astazi in Simleu Silvaniei. Un porc mistret ranit, a coborat in oras, unde a atacat mai multe persoane, doua dintre acestea fiind transportate de urgenta la spital.

Toata intamplarea a fost surprinsa de camerele de supraveghere din oras. Pe imagini se vede cum, mistretul apare dintre blocuri si fugareste o femeie, care incearca sa se refugieze intr-un magazin. Mistretul ii smulge geanta, apoi o ia la fuga, spre o alta zona a orasului.

„Din pacate am avut un incident neplacut in oras, un mistret ranit a coborat in oras si a atacat persoane. […] Am dispus eliminarea mistretului prin impuscare, la aceasta ora nu s-a reusit , se pare ca a fugit spre Carastelec.” a spus Septimiu Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei.

Doua persoane au fost transportate de urgenta la spitalul din oras. Este vorba de un barbat si o femeie, care au fosti muscati de animalul salbatic. Victimele au fost transferate la sectia de infectioase a Spitalului Judetean din Zalau, pentru investigatii suplimentare.

Mistretul a fost gonit de catre vanatori, in padurea din vecinatatea orasului, astfel ca animalul nu mai prezinta un pericol pentru populatie.

Daca ati fost martorul unui eveniment, puteti trimite imaginile
pe adresa de e-mail STIRI@ZALAU24.RO sau pe Whatsapp la 0771 750 912

Articole similare

Close