Eveniment

Persoane atacate pe strada de un MISTRET – VIDEO

Un eveniment mai putin obisnuit s-a petrecut astazi in Simleu Silvaniei. Un porc mistret ranit, a coborat in oras, unde a atacat mai multe persoane, doua dintre acestea fiind transportate de urgenta la spital.

Toata intamplarea a fost surprinsa de camerele de supraveghere din oras. Pe imagini se vede cum, mistretul apare dintre blocuri si fugareste o femeie, care incearca sa se refugieze intr-un magazin. Mistretul ii smulge geanta, apoi o ia la fuga, spre o alta zona a orasului.

„Din pacate am avut un incident neplacut in oras, un mistret ranit a coborat in oras si a atacat persoane. […] Am dispus eliminarea mistretului prin impuscare, la aceasta ora nu s-a reusit , se pare ca a fugit spre Carastelec.” a spus Septimiu Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei.

Doua persoane au fost transportate de urgenta la spitalul din oras. Este vorba de un barbat si o femeie, care au fosti muscati de animalul salbatic. Victimele au fost transferate la sectia de infectioase a Spitalului Judetean din Zalau, pentru investigatii suplimentare.

Mistretul a fost gonit de catre vanatori, in padurea din vecinatatea orasului, astfel ca animalul nu mai prezinta un pericol pentru populatie.

Articole similare

Close