Social

Peste 1800 de posturi scoase la concurs la Scolile de Agenti de Politie din tara

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca și 240 de locuri la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu”-Oradea.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate care au domiciliul sau reședința în județul Sălaj se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Sălaj, cu sediul în Municipiul Zalău, strada Tudor Vladimirescu, nr.14.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@sj.politiaromana.ro, până la data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie a.c., doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, între orele 13:00 – 15:00,  de la Serviciul Resurse Umane, la  numărul de telefon 0260/661.285, interior 20119 sau 20117.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține AICI.

Articole similare

Close