Eveniment

Planul rosu de interventie activat | Sapte persoane au ajuns la spital, dupa impactului dintre doua microbuze

Sapte persoane au ajuns in aceasta dimineata la spital, in urma impactului violent dintre doua microbuze, la iesire din localitatea Ileanda spre Dej.

Potrivit politistilor, de vina ar un sofer din Ucraina, care într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe sens opus de circulație și ar fi intrat în în coliziune frontală cu un microbuz, condus regulamentar din sensul opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, județul Maramureș.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Sălaj a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență 6 ambulanțe de prim ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Din primele informații, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dintre care 3 încarcerate.

În urma accidentului rutier, 7 victime, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. 4 victime au fost transportate la Spitalul din dej Dej, iar 3 la UPU Zalău.

 

Articole similare

Close