Din Oras

Politistii au dat amenzi de peste 100 de mii de lei in doar trei zile

Politistii zalauani au desfasurat in perioada 14-16 martie, o actiune, care a avut ca scop, cresterea autoritatii politiei si asigurarea respectarii legii. In intervalul mentionat, oamenii legii au aplicat 198 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 100.000 de lei.

In vizorul oamenilor legii au fost actele de tulburare a linistii si ordinii publice, dar si prevenirea si combaterea actelor de violenta, comert ilicit, faptele penale si abateri de la regimul circulatiei rutiere. In cadrul actiunilor au fost constatate 10 infractiuni, din care patru la regimul circulatiei rutiere, doua contra patrimoniului si alte fapte.

Politistii au aplicat in total 198 de amenzi, din care 26 pentru tulburarea ordinii si linistii publice, 126 de sanctiuni pentru incalcari ale legislatiei rutiere, 8 amenzi pentru comert ilicit, iar diferenta a constituit alte abateri. Amenzile aplicate de catre oamenii legii insumeaza nu mai putin de 108.390 de lei.

In acelasi interval, politistii au mai retinut in vederea suspendarii, cinci permise de conducere si au retras sase certificate de inmatriculare.

Articole similare

Close