Eveniment

Politistii din Salaj va cer ajutorul sa gaseasca omul din poza | A scapat de la psihiatrie – FOTO

Tragedia de la Caracal, in care un psihopat a omorat cel putin doua adolescente, pare a nu fi invatatura de minte pentru politistii din tara, sau cel putin pentru cei din judetul Salaj. De doua zile, un barbat in varsta de 45 de ani cu probleme psihice, care se afla internat inca din 2017 la psihiatrie in Jibou, a fugit din spital si este de negasit.

Cum „vigilenta” oamenilor legii nu a dat roade pana acum, acestia cer ajutorul populatiei pentru a-l gasi.

„În data de 05.08.2019, ora 12.45, Poliția Orașului Jibou, a fost sesizată de către lucrători din cadrul  Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Jibou, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 07.00, o persoana de sex masculiun de 45 ani, instituționalizată în această unitate din anul 2017, a plecat din centru fără a fi găsită ulterior. Imediat după semnalarea dispariției au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării  acestuia. Persoanele care dețin orice informație care poate conduce la depistarea acestuia sunt rugate sa apeleze serviciul unic de urgența 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, se arata in comunicatul transmis de IPJ Salaj.

Insa, in loc sa furnizeze o poza cu barbatul care s-ar plimba liber pe strazi, politistii ofera doar niste semnalmente vagi, legate de imbracamintea acestuia: 1,64m înălțime, 65 kg, îmbrăcat cu un tricou roșu, blugi albaștri, adidași vișinii, șapcă de vară neagră, ten măsliniu.

In lipsa unei poze furnizate de autoritati, am apelat noi la doi „experti” independenti, care au intocmit cate un „portret robot” pe baza descrierilor oferite de oamenii legii.

Barbatul poate fi cel din aceasta imagine:

Sau din aceasta:

 

Articole similare

Close