Eveniment

Politistii salajeni se lauda cu „recolta” de rable din trafic in 2019 | Microbuzul Gurzau Trans le-a scapat

Politistii salajeni se lauda prin intermediul unui comunicat de presa postat pe site-ul institutiei, cu numarul de amenzi date in acest an soferilor depistati in trafic, a caror autoturisme nu indeplineau starea tehnica necesara circulatiei pe drumurile publice. Actiunile au fost facute impreuna cu inspectorii Registrului Auto Roman. Totusi, lauda acestora vine in anul in care o fetita de doar 12 ani de langa Zalau si-a pierdut viata, tocmai din cauza nepasarii autoritatilor, care au inchis ochii la starea deplorabila a unor microbuze de la Gurzau Trans, firma cu care circula si fetita care a decedat.

Conform comunicatului de prese, in cele 11 luni ale acestui an, poliţiştii rutieri împreună cu reprezentanţii din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat 16 acţiuni, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Echipele de control au verificat buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie a autovehiculelor, precum și a instalaţiei de iluminare şi semnalizare.

Pentru neregulile constatate, au reținut 144 certificate de înmatriculare și au aplicat 241 sancţiuni contravenţionale, din care cinci sancțiuni pentru defecțiuni la sistemul de direcție şi mecanismul de frânare, 78 de sancțiuni pentru defecțiuni la instalația de iluminare, 27 sancțiuni pentru anvelope deteriorate, iar 131 au constituit alte abateri.

Totodată, pentru defecțiuni grave la sistemul de direcție au reținut în vederea suspendării și 5 permise de conducere. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, anunta politistii.

Microbuzul firmei Gurzau Trans a trecut ITP-ul ILEGAL | „Sanctiunea” primita de cel responsabil, REVOLTATOARE – VIDEO

 

Articole similare

Close