Eveniment

Potop in Salaj | Case si strazi din Jibou, inundate | Sase copii din Simleu, evacuati- FOTO

Ploile abundente din ultimele ore au facut ravagii in judetul Salaj. Mai multe strazi si gospodarii din Jibou au fost inundate, iar la Simleu Silvaniei, pompierii au intervenit pentru a evacua sase copii dintr-o locuinta.

Probleme au fost si in localitatea Dobrin, pe Drumul Judetean 108D, unde canalizarile nu au mai facut fata si au refulat, iar intreaga apa s-a acumulat pe partea carosabila, ingreunand traficul rutier. In zona au intervenit Pompierii din Cehu Silvaniei, pentru decolmatarea santurilor de scurgere.

In acelasi timp, salvatorii din Simleu Silvaniei erau solicitati pe strada Cotnarilor, pentru a evacua sase copii dintr-un imobil inundat. Odata extrasi dintre ape, minorii au fost dusi la rudele lor, unde vor ramane pana la remedierea situatiei.

In urma ploilor abundente, mai multe gospodarii de pe trei strazi din Jibou au fost inundate. Si de aceasta data pompierii au intervenit cu doua motopompe, pentru evacuarea apei. De asemenea salvatorii au mai intervenit pentru a scoate apa din curtea si subsolul cladirii ce adaposteste Casa de copii din Jibou.

Atentionarea meteorologilor de vreme severa ramane valabila pana pe 1 iunie, la ora 10.

Articole similare

Close