Eveniment

Potop in Salaj | Masini luate de viitura, in Hereclean | Mai multe case si curti, inundate – FOTO/VIDEO

In urma ploilor torentiale din ultimele ore, mai multe case si terenuri din Salaj au fost inundate. In localitatea Hereclean, o portiune din Drumul National care strabate comuna, a fost inghitita de ape, dupa ce Valea Recea s-a revarsat pe carosabil. Tot acolo, doua masini au fost luate de viitura, fiind grav avariate. Din fericire, in urma fenomenelor meteo extreme, nu s-au inregistrat victime.

In doar cateva ore, pompierii salajeni au fost solicitati prin 112 la nu mai putin de 37 de cazuri de inundații în localităţile Hereclean, Recea, Boghiş, Crasna si Vârşolţ.

In Crasna, sistemul de canalizare nu a mai facut fata averselor torential, iar apa a refulat pe strazi. Patru case, 6 curti si un beci a fost inundat, pompierii fiind solicitati sa intervina pentru evacuarea apei.

Probleme au fost si in localitatile Varsolt si Boghis, unde apa acumulata in urma ploilor, a patruns in gospodariile mai multor localnici. Si de aceasta data pompierii au raspuns solicitarilor oamenilor, intervenind pentru evacuarea apelor.

Si traficul rutier a avut de suferit in urma ploilor. Circulatia a fost paralizata pe drumurile DJ 108 intre localitatile Varsolt-Crasna, dar si DJ 191D, intre localitatile Boghis-Valcau, din cauza apei acumulate pe carosabil.

Articole similare

Close