DivertismentNational

Primii artisti confirmati la UNTOLD | Pentru prima data in Romania – THE PUSSYCAT DOLLS

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și care fac sold out pe marile stadioane ale lumii.

Pentru prima data in Romania, trupa legendara THE PUSSYCAT DOLLS, reunita la finalul anului 2019 va urca pe scena festivalului UNTOLD.

Anuntul facut de legendara trupa, a starnit un moment de euforie in toata lumea, mai ales ca au anuntat si lansarea unui single de revenire, intitulat „React”. De cand s-au reunit, The Pussycat Dolls face spectacole sold out cu zeci de mii de fani, in doar cateva minute.

Tot pe scena din inima Transilvaniei si-au confirmat prezenta si IGGY AZALEA, ERIC PRYDZ, AMELIE LENS ȘI CHARLOTTE DE WITTE.

A VI-a ediție a festivalului UNTOLD va mai aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-ii ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2019, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, alaturi de THE SCRIPT, ABOVE AND BEYOND, AFROJACK, ALESSO, DJ SNAKE, STEVE AOKI, LOST FREQURENCIES LIVE, PAUL KALKBRENNER, TALE OF US, CIREZ D, BORGORE, DUB FX, BORGORE, RUDIMENTAL DJ ȘI NETSKY.

Alti 200 de artisti urmeaza sa fie anuntati!

Cei care nu și-au achiziționat un abonament pentru ediția din acest an, o pot face de pe untold.com la prețuri începând cu 159 de euro plus taxe.

UT - Lansare Artisti (1)

Articole similare

Close