Eveniment

Programul supermarketurilor din Zalau de Revelion si Anul Nou

Sarbatorile sunt unele dintre putinele momente in care romanii nu prea se mai uita la bani atunci cand merg la cumparaturi. Desi majoritatea oamenilor si-au facut deja „marea aprovizionare” de sarbatori inainte de Craciun, intotdeauna mai raman mici lucruri care, in graba, nu au fost trecute pe lista. 

Asadar, daca mai ai de cumparat unele lucruri pentru a satisface toate poftele musafirilor care iti vor trece pragul pe final de an, trebuie sa stii ca supermarketurile au program special in aceasta perioada. Am intocmit o lista cu programul marilor magazine din Zalau de Revelion si Anul Nou.

  • KAUFLAND ZALAU

Daca preferi sa iti faci cumparaturile de la Kaufland, mai ai timp. Astazi, supermarketul din Zalau va fi deschis pana la ora 22:30. Totusi, in ultima zi a anului, pe 31 decembrie, programul magazinului este intre orele 7-17, iar in 1 ianuarie 2019, va fi INCHIS. Portile magazinului se vor deschide in 2 ianuarie 2019, dar dupa un program special: de la 9 la 15. Abia din 3 ianuarie 2019 programul va reveni la normal.

  • CARREFOUR MARKET ZALAU

Daca preferi sa iti lasi banii inainte de Revelion la Carrefour, trebuie sa stii ca magazinul din Zalau va fi deschis in 31 decembrie intre orele 7 – 18, iar in 1 ianuarie 2019 va fi INCHIS.

  • LIDL ZALAU

Supermarketul LIDL din Zalau va fi deschis in 31 decembrie 2018, insa va avea un program special: de la 7 la 18.  In prima zi a anului 2019, magazinul va fi inchis, dar se va redeschide in 2 ianuarie, insa doar intre orele 9 si 19.

  • PENNY MARKET ZALAU

Magazinele Penny Market din Zalau vor fi deschise in 31 decembrie 2018 intre orele 7-18. In 1 ianuarie 2019, acestea vor fi inchise, iar pe 2 ianuarie 2019, programul va fi intre orele 9 – 16.

  • ALTEX ZALAU

Nimic nu este mai neplacut decat sa ti se strice televizorul, frigiderul sau aspiratorul 🙂 in preajma Anului Nou. Sau poate ti-au mai ramas bani si vrei sa intri in noul an cu un electrocasnic nou in casa. Trebuie sa stii ca Altex Zalau va fi deschis in 31 decembrie intre orele 9 – 16, insa magazinul va fi inchis pe 1 si 2 ianuarie 2019.

Asadar, spor la cumparaturi!

Articole similare

Close