Eveniment

Radarul „undercover” al IPJ Salaj implicat intr-un accident rutier

O masina neinscriptionata, a Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, a fost implicata intr-un accident rutier. Masina avea in functiune semnalele luminoase, insa nu a fost observata de o soferita, care nu i-a acordat prioritate. In urma impactului, autospeciala a fost proiectata intr-o alta masina, parcata pe trotuar.

Potrivit reprezentantilor IPJ Salaj, totul s-a intamplat luni, la intersectia strazilor Tudor Vladimirescu si Fabricii din municipiul Zalău.

„O autospecială neinscripționată a Poliției Municipiului Zalău, care avea semnalele luminoase în funcțiune, în timp ce circula pe drumul prioritar pentru a se deplasa la un eveniment rutier sesizat în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi fost acroșată lateral în partea dreapta față de un autoturism, condus de o femeie, care nu ar fi acordat prioritate de trecere. Autospeciala de poliție a fost proiectată într-un autoturism staționat pe trotuar.” se arata in comunicatul transmis de reprezentantii IPJ Salaj.

În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale, toate cele trei autovehicule prezentând avarii.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Articole similare

Close