Din Oras

Ramona Marincaș, directorul de ingrijiri medicale de la Spitalul din Zalau, consilier in Ministerul Sanatatii

Directorul de ingrijiri medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Zalau, Ramona Marincaș, este noul consilier noul consilier al secretarului de stat Andreea Moldovan, din cadrul Ministerului Sănătății.

Acum, fostul director de îngrijiri a plecat la Ministerul Sănătății pentru trei luni, suspendându-și temporar activitatea la Spitalul Județean de Urgență Zalău, fiind implicată în schimbarea Ordinului Ministrului Sănătății nr. 961 privind curățenia, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare publice și private.

„Dorim să aducem mulțumiri deosebite pentru tot efortul pe care l-a depus în cadrul instituției noastre, prin contribuția sa, la Spitalul Județean de Urgență Zalău fiind implementate numeroase proiecte legate de prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale. Apreciem și suntem recunoscători pentru toată implicarea avută în activitatea din cadrul unității noastre, în calitate de director de îngrijiri, de asistent medical, dar și de OM caracterizat mereu prin empatie, profesionalism, modestie și bunătate. Îi dorim mult succes în noul proiect și avem toată încrederea că va aduce un plus considerabil echipei din Ministerul Sănătății.” au transmis reprezentantii spitalului din Zalau.

Ramona Marincaș are o carieră de peste 30 de ani în domeniul medical, remarcându-se prin implicarea într-o serie de proiecte în domeniul prevenirii şi controlului infecţiilor nosocomiale, dar şi pentru confortul şi siguranţa pacientului, fiind declarată, în repetate rânduri, ”Practicianul Anului” de către Infection Prevention Society, asociația de prevenire a infecţiilor din Marea Britanie.

Articole similare

Close