Eveniment

Razbunare in comuna Plopis | Un turc a distrus casa sotiei, apoi a luat la bataie doi barbati

Un turc, in varsta de 45 de ani a fost retinut de politistii salajeni pentru 24 de ore, fiind banuit de comiterea infractinuilor de furt calificat, amenintare, distrugere si lovire sau alte violente.

În fapt, în aceeași zi, la ora 08:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-o locuință, din comuna Plopiș s-a produs un conflict.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 45 de ani, ar fi pătruns, fără drept, într-o casă, în care locuiește soția lui și ar fi distrus mai multe bunuri electrocasnice și de mobilier.

De asemenea, bărbatul ar fi aplicat multiple lovituri altor doi bărbați, de 63, respectiv 26 de ani, care se aflau în locuință. De altfel, i-ar fi amenințat cu moartea atât pe cei doi bărbați, cât și pe soția lui.

Ulterior, la ieșirea din imobil, a sustras un portofel cu bani și diferite acte de identitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și a prejudiciului.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, restrictive de libertate.

La activitate au participat și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articole similare

Close