DivertismentNational

Reduceri de pana la 35% la vacante, la targul de turism din Cluj-Napoca

În weekend-ul 22-24 noiembrie, are loc Târgul de Turism Touristica, evenimentul  cu tradiție din industria de turism de la nivel național.  Peste 15.000 de vizitatori sunt așteptați timp de trei zile cu sfaturi personalizate și cele mai bune oferte pentru destinațiile mult dorite la prețuri pentru toate buzunarele. Organizatorii anunță discounturi la rezervările early bird 2020 de până la 35%, în funcție de operator.  

În cadrul evenimentului, desfășurat în incinta Vivo! Cluj-Napoca, vizitatorii vor putea discuta cu numeroși tour operatori, agenții de turism și reprezentanți ai unităților de cazare. Pentru segmentul comercial, târgul înseamnă oportunitatea de a oferi spre vânzare pachetele early-booking pentru anul 2020, iar pentru cei interesați acest lucru atrage de la sine reduceri de până la 35%, în funcție de operator. 

Unde mai călătoresc românii? 

În 2017, la nivel european, Spania conducea detașat în topul preferințelor, însumând 306 de milioane de nopți petrecute în structuri de cazare turistică, acumulând 20% din totalul UE, conform Eurostat. Acest trend a început energic din 2016 și a continuat până în 2018, când un alt pretendent a intrat pe piață. Londra a devenit atracția principală a acelei veri, adunând sub numele său aproximativ 71 de milioane de nopți de cazare. 

Spania, Italia, Regatul Unit și Franța acumulează peste jumătate din turismul european. Acest fapt indică o posibilă preferință pentru destinațiile ce combină armonios atât vremea favorabilă cât și o cultură bogată. Pe pozițiile următoare se regăsesc Grecia și Austria, confirmând și preferința clienților istorie sau pentru zonele mai puțin călduroase. 

Prima jumătate a anului 2019 a adus în prim-plan o tendință opusă, aceea de a explora arii mai puțin cunoscute, dar irezistibile, unde aglomerația nu este un factor posibil deranjant. În acest context sunt de numit Muntenegru (40,6% dintre sosiri), Turcia (7,4%), Republica Irlanda (7%), Portugalia (5,7%), Croația (4,7%) și Bulgaria (3,6%). 

Observăm astfel cât de mult pot oscila gusturile turiștilor în materie de destinații, iar un târg de turism poate oferi soluții pentru orice dorință exprimată. 

Oferte concrete pe care le poți rezerva la prețuri early bird în cadrul târgului 

Pentru cei în căutare de o destinație care îmbină relaxarea cu activitățile de familie, Grecia este o variantă accesibilă și extrem de ofertantă. Pentru un pachet cu rezervare early bird care include 7 zile de cazare și masă – în funcție de hotelul ales – turiștii beneficiază de costuri care pornesc de la 36 euro/persoană/noapte. 

Pe lângă Europa, destinațiile exotice se regăsesc în multe dintre pachetele turistice ale agențiilor prezente la târg. Egipt, Krabi, Phuket, Bali, Mauritius, Maldive, Panama, Cuba și Punta Cana se numără destinațiile feerice, de o frumusețe deosebită pe care cuplurile le pot rezerva pentru luna de miere. Un pachet all inclusive pentru luna de miere începe de la 775 euro + taxe, cost care include bilet de avion, asigurare medicală, taxe de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport, 7 nopți cazare hotel de 4*-5* și regim masă all inclusive. 

Pentru pasionații de ski, Bansko, Les Deux Alpes, Tirol, Dolomiti Superski sau Bukovel sunt opțiunile pentru această iarnă.Turiștilor li se pregătesc pârtii amenajate pentru ski și snowboarding, deconectare și relaxare pentru întreaga familie. Spre exemplu, un pachet de ski în Bulgaria, stațiunea Bansko care include cazare cu mic dejun, acces piscină, saună, baie de aburi, transfer către stația de teleski, parcare, wi-fi, depozit gratuit pentru echipamente proprii de schi pornește de la 46euro/persoană. 

Târgul este deschis spre vizitare cu acces gratuit în incinta VIVO! Cluj-Napoca,  de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Articole similare

Close