EvenimentStirea cititorului

ROȘU la semafor, opțional pentru unii șoferi din Zalău | 22 au trecut în doar 1 minut ! – VIDEO

„Regulile sunt facute pentru a fi incalcate” este o vorba din popor, dupa care pare ca se ghideaza multi dintre soferii din Zalau. Semaforul mobil de pe o strada aflata in modernizare, a fost montat mai mult de decor, pentru ca zeci de soferi trec cu masinile zilnic, indiferenti pe langa acesta, desi culoarea ROȘIE este aprinsa.

Lucrarile de reabilitare a strazii 22 decembrie 1989 (Crasnei) au dat peste cap traficul rutier in zona. Circulatia se face pe un singur sens de mers, alternativ, iar pentru fluidizarea traficului, lucratorii au montat semafoare mobile, care…par mai mult sa incurce.

Pe imaginile surprinse pe camera de bord a unui sofer, nevoit sa treaca zilnic prin zona, se vede cum zeci de masini trec in viteza pe langa semafor, desi este ROȘU. Cum spiritul de turma este puternic, in mai putin de un minut trec nu mai putin de 22 de soferi, masinile care vin din sens opus fiind nevoite sa opreasca. Pe imagini se mai vede cum o masina este nevoita sa traga pe dreapta, pentru a face loc valului de „bizoni”, desi avea prioritate in acest caz.

Revoltat pentru ca situatia se repeta in fiecare zi, soferul a mers la seful de santier, pentru a-i explica situatia, insa nu a avut parte de intelegere. Vizibil deranjat de observatia facuta, inginerul i-a intors spatele reclamantului, spunand ca nu are timp pentru asa ceva.

Sursa video: facebook.com

Articole similare

Close