Din OrasEveniment

S-a „sinucis” de doua ori intr-o zi | Protagonistul: un barbat nemultumit de „conditiile” adapostului de noapte

Un barbat de aproximativ 51 de ani, cunoscut in oras pentru tentativele sale de suicid, a pus pe jar echipajele de urgenta, de doua ori intr-o zi.

Miercuri dimineata, barbatul a apelat numarul unic 112, unde a anuntat ca vrea sa se arunce in gol, insa a uitat sa-i spuna dispecerului locul de unde vrea sa isi ia zilele. Politistii au luat in serios solicitarea si au pornit in cautarea sinucigasului, cu care s-au intalnit pe drum si au reusit sa il convinga sa nu decurga la astfel de gesturi. Cel putin asa au crezut.

Cateva ore mai tarziu, barbatul parea hotarat sa treaca la cele vesnice. A urcat intr-un copac din zona Platoului de Marmura, si-a legat o sarma de gat si si-a dat drumul in gol. Un trecator care se plimba prin zona, a observat intentia barbatului si a alertat de indata serviciile de urgenta.

La fata locului au intervenit pompierii salajeni, dar si un echipaj de ambulanta. Salvatorii l-au dat jos pe barbat din copac si l-au transportat de urgenta la Unitatea de Primiri Urgenta din Zalau.

Barbatul pare nemultumit de conditiile oferite de adapostul de noapte, de unde, spune el, a fost dat afara de mai multe ori, fara motiv. Doar ca in realitate, situatia sta putin diferit in cazul barbatului. Acesta are probleme cu bautura si face scandaluri de pomina, de fiecare data cand bea peste masura.

Articole similare

Close