Eveniment

S-au redeschis restaurantele si cafenelele in Zalau | Barurile raman inchise

Restaurantele și cafenelele din Zalau care functioneaza in interior s-au redeschis. Totusi anumite restrictii raman in vigoare, cum ar fi distantarea dintre mese si scaune. Mai mult, pentru ca in Zalau rata de infectare este mai mare de 1,5 cazuri/1000 de locuitori, localurile vor functiona doar la 30% din capacitate si doar in intervalul orar 6,00-23,00.

În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj din data de 9 decembrie 2020, coordonată de prefectul Marcel Virgil Țurcaș, a fost adoptată Hotărârea 94, cu măsuri noi pentru domeniul Horeca, aplicabile în județul Sălaj, începând cu data de 10.12.2020, ora 00:00.

Si in orașele Jibou și Cehu Silvaniei, restaurantele si cafenelele si-au reluat activitatea.

Institutiile de cultura de asemenea isi pot relua activitatea, in aceleasi conditii ca si in cazul localurilor, adica doar cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori;

Articole similare

Close