Eveniment

Salajean amendat cu 10.000 de lei pentru ca si-a aruncat gunoiul aproape de Valea Agrij – FOTO

A vrut sa scape de gunoiul de prin curtea casei si, in incercarea de a scapa de resturi, nevazut, le-a aruncat pe malul unei vai din Salaj.

Misiunea a esuat insa. Comisarii Garzii de Mediu Salaj l-au identificat pe cel in cauza la scurt timp. Iar pentru gestul sau a fost „premiat” cu nici mai mult nici mai putin de 10.000 de lei.

„Comisarii GNM CJ Sălaj s-au autosesizat cu privire la abandonarea deşeurilor pe malul V. Agrij. Se constată că în localitatea Românaşi, pe malul stâng al V. Agrij, la aprox. 2 m de cursul apei(zona de protecție) sunt aruncate deşeuri menaje, din construcții, saci materiale construcții, ambalaje din plastic şi carton, etc.” se arata intr-un comunicat al Garzii de Mediu Salaj.

În urma verificărilor a fost identificată persoana care a abandonat deşeurile, aceasta recunoscând faptul că deşeurile sunt de pe şantierele unde lucrează şi din gospodăria proprie.

Persoana care a aruncat deşeurile a fost sancționată contravențional cu Amendă în valoare de 10.000 lei conf. OUG 195/2005 privind Protecția mediului, art. 96, alin. 2, pct. 34, deşeurile urmând a fi adunate şi predate unui operator de salubritate autorizat în baza formularelor de transport până în data de 16.06.2021.

Articole similare

Close