Eveniment

Salajean cautat de autoritati, retinut la PTF Urziceni, in timp ce incerca sa treaca granita

Un tanar salajean a aflat ca are de executat un an si o luna in spatele gratiilor, in timp ce incerca sa intre in tara. Baiatul, in varsta de 23 de ani, urma treaca granita pe la Punctul de Trecere al Frontierei Urziceni, insa oamenii legii au descoperit ca pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, emis de Judecatoria Jibou.

Conform politistilor, tanarul a fost cautat de autoritatile din tara, dupa ce in trecut ar fi comis o serie de infractiuni, printre care violare de domiciliu, amenintare, lovire sau alte violente.

“Miercuri, 31 iulie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul român, Z.M., în vârstă de 23 de ani, din județul Sălaj. Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele acestuia este emis, de către Judecătoria Jibou din județul Sălaj, un  mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,  începând cu data de 09 iulie 2019.” au transmis cei de la Politia de Frontiera, pentru PresaSM.ro

Salajeanul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Satu Mare, urmand a fi luate masurile ce se impun.

Articole similare

Close