Eveniment

Salajean cautat de o luna pentru ultraj, primit „pe tava” de politistii din Zalau de la cei din Dej

Un salajean in varsta de 25 de ani, urmarit in intreaga tara pentru agresiuni impotriva unor politisti, a ajuns in sfarsit dupa gratii datorita politistilor din Dej. Barbatul, care este cunoscut ca fiind extrem de violent, a fost oprit in trafic in comuna Vad, iar cand au aflat ca este urmarit national, oamenii legii din Dej l-au incatusat si l-au “servit pe tava” colegilor lor din Salaj care acum se lauda cu ceva la care nu au contribuit.

Totul s-a intamplat aseara pe raza comunei Vad. Politistii rutieri din Dej impreuna cu agenti de la Politia Rurala au oprit in trafic un autoturism in care se aflau cinci persoane. Dupa ce i-au verificat in baza de date pe ocupantii autoturismului, politistii au aflat ca pe numele unuia dintre ei exista un mandat de arestare preventiva emis de Tribunalul Salaj inca din 25 mai. Este vorba despre  un tanar in varsta de  25 de ani din comuna Dragu, care este cercetat pentru ultraj, dupa ce in trecut a avut un comportament violent impotriva unor agenti. Politistii dejeni i-au imobilizat pe toti cei cinci ocupanti ai masinii si i-au dus la sediu pentru verificari. Barbatul care se sustragea arestului preventiv a fost incatusat, iar mai apoi oamenii legii i-au anuntat pe cei de la  Investigatii Criminale din Salaj, care au mers la Dej si l-au adus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv.

Prin informarea transmisa astazi de IPJ Salaj, politistii din Zalau incearca sa isi asume meritele colegilor lor din judetul vecin pentru gasirea urmaritului national, desi singura contribuitie a agentilor salajeni a fost ca s-au deplasat pana la Dej pentru a prelua suspectul incatusat.

„La data de 22 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au oprit în trafic pe raza Bogata de Sus un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Dragu.Pe numele acestuia, Tribunalul Sălaj a emis mandat de arestare preventivă la data de 25 mai a.c., sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, cel în cauză fiind dat în urmărire naţională”, se arata in comunicatul transmis de IPJ Salaj.

Articole similare

Close