Eveniment

Salajean prins cu alcool de contrabanda, dupa ce a depasit pe linie continua | Soferul a ramas fara permis si cu marfa confiscata

Depasirea pe linia continua l-a dat de gol pe un sofer de 32 de ani, din Salaj. Acesta a fost tras pe dreapta de politisti, care au descoperit in masina salajeanului aproape 100 de litri de alcool, pe care barbatul intentiona sa ii comercializeze.

Totul s-a intamplat miercuri dimineata, pe Drumul National 1, la iesire din localitatea Arpasu de Jos, judetul Sibiu. Un echipaj de la rutiera, care supraveghea traficul, a tras pe dreapta un autoturism, la volanul caruia se afla un barbat din judetul Salaj, care a efectuat o depasire neregulamentara. Dupa ce au controlat interiorul masinii, oamenii legii au descoperit in portbagajul acestuia 94,5 litri de alcool.

Pentru ca nu a putut prezenta documente de provenienta a alcoolului, salajeanul a ramas fara sticlele de bautura. Mai mult, barbatul s-a ales cu o amenda usturatoare si cu permisul de conducere suspendat.

În cauză s-au întocmit actele constatatoare, urmând ca, în funcție de concentrația etilică a lichidului, să se stabilească natura penală sau contravențională a activității de comercializare a produsului.

Articole similare

Close