Eveniment

Salajeni, prinsi cu „calul in sac” | Tinerii incercau sa fure animalul de pe o pasune din Cluj

Hotie noaptea, la drumul mare. Doi salajeni, dintre care unul minor, au fost retinuti de politistii clujeni, dupa ce au fost prinsi in timp ce incercau sa fure un cal.

Luni dimineata, in jurul orei 3,00 un echipaj din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Huedin in timp ce se deplasau prin comuna Poieni, au observat pe marginea drumului doi tineri, care purtau manusi si trageau dupa ei un cal. Pentru ca un astfel de tablou starneste suspiciuni, oamenii legii i-au luat la intrebari pe cei doi baieti, care insa au inceput sa se contrazica in declaratii si au prezentat mai multe versiuni politistilor, privitor la modul de dobandire al cabalinei.

Pentru ca cei doi tineri, de 17 si 28 de ani, din judetul Salaj, nu au putut prezenta un document care sa ateste ca animalul le apartine, politistii i-au retinut pentru 24 de ore, fiind cercetati pentru comiterea infractiunii de furt.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca cei doi tineri au sustras calul de pe pasunea comunei Margau. Animalul a fost recuperat si predat persoanei vatamate.

Articole similare

Close