Din OrasEveniment

Șase școli din Zalău trec la SCENARIUL ROȘU, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19 confirmate

Numarul cazurilor tot mai mare de COVID-19 in randul elevilor, dar si rata de incidenta crescuta de pozitivare la nivelul munipiului Zalau (peste 3 la mia de locuitori) a dus la suspendarea cursurilor in sase unitati de invatamant din oras.

Astfel, pentru urmatoarele doua saptamani, conform unei hotarari a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, 6 scoli din Zalau vor trece la SCENARIUL ROSU de functionare, adica toate cursurile se vor tine online. Este vorba despre Şcoala Mihai Eminescu, Şcoala Gimnazială Simion Bărnuţiu, Şcoala Gimnazială Iuliu Maniu, Şcoala Gimnazială Gheorghe Lazăr, Şcoala Postliceală Zalău si Liceul Tehnologic Mihai Viteazu.

De asemenea, Şcoala Gimnazială Porolissum şi Şcoala Gimnazială George Coşbuc vor funcţiona dupa scenariul 2 (GALBEN), cu participarea zilnică a tuturor elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Si activitatea gradinitelor a fost suspendata in Zalau. Grădiniţa cu PP Căsuţa cu Poveşti, Grădiniţa cu PP nr.1, Grădiniţa cu PP Piticii Isteţi, Grădiniţa cu PP Dumbrava Minunată, Grădiniţa cu PP Voinicel, Grădiniţa cu PP Pinochio, Grădiniţa cu PP Ion Creangă, Grădiniţa cu PP nr.5, Grădiniţa cu PP Licurici şi Grădiniţa cu PN nr. 4 vor functiona dupa SCENARIUL ROSU (online).

Decizia ramane valabila timp de 14 zile

Articole similare

Close