Din Oras

Se ia din nou apa pe mai multe strazi din Zalau | Vezi lista intreruperilor

Dupa ce timp de mai multe zile zalauanii au ramas fara apa la robinet, in plina canicula, din cauza unei avarii majore la o conducta veche, astazi reprezentantii Companiei de Apa au anuntat noi intreruperi pe mai multe strazi din oras.

Motivul ar fi tot o avarie la reteaua de apa, iar afectate ar fi strazile Vanatorilor, Dobrogeanu Gherea, Cetinei, Tipografilor, Paraului, Cascadei, Gheorghe Doja si Cartierul Meses.

In anuntul facut de Compania de Apa este inclusa si „Strada Bradet” o strada care nu se regaseste pe lista strazilor din oras, ci doar sub numele de „Strada Bradetului”. Nestiind daca se face referire la caartierul Bradet, ori la o alta strada, acest lucru a creat confuzie in mediul online.

Reprezentantii Companiei de Apa nu au specificat si un interval de timp pentru care va fi sistata DIN NOU alimentarea cu apa.

Va reamintim, de la 1 iulie tarifele pentru apa potabila s-au majorat, pentru ca, spun reprezentantii Companiei de Apa Somes, au demarat mai multe lucrari de modernizare si extindere a retelei.

Articole similare

Close