Eveniment

Sfarsit tragic pentru un copil de 10 ani | Baiatul a murit electrocutat

Sfarsit cumplit pentru un copil de doar 10 ani, din comuna Mirsid. Baiatul a ramas pentru cateva ore singur acasa, alaturi de ceilalti 5 frati ai sai. A fost insa suficient, pentru ca intr-un moment de neatentie, minorul sa sfarseasca electrocutat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuință, împreună cu frații lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a rezolva ceva probleme personale. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre frați.

Tot fratele copilului a fost si cel care a cerut ajutorul unui vecin, care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul. In sprijin a fost solicitat si elicopterul SMURD de la Jibou, insa in zadar, pentru ca minorul nu mai prezenta semne vitale. Trupul neinsufletit al copilului a fost transportat la morga spitalului din Zalau pentru efectuarea necropsiei.

A fost informată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj in acest caz.

Potrivit reprezentatilor DGASPC Salaj ceilalti copii se afla acum la bunici, care locuiesc in apropiere. De asemenea, o ancheta va fi deschisa in acest caz, iar familia urmeaza sa fie evaluata. Cel mai probabil minorii nu vor fi preluati, insa in functie de evolutia cercetarilor reprezentantii DGASPC vor decide ce se va intampla si cu restul copiilor din familie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

Articole similare

Close