Eveniment

Sofer din Salaj, trece INTENTIONAT cu TIR-ul peste un barbat in vama Bors – VIDEO

Scene socante s-au petrecut marti dimineata in vama Bors, judetul Bihor, la punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada A3. Din motive necunoscute, s-a iscat un conflict intre un sofer de TIR, din comuna Boghis, judetul Salaj si un barbat de 31 de ani din comuna Nojorid. Totul a degenerat rapid si, fara sa stea prea mult pe ganduri, barbatul din Salaj a trecut cu TIR-ul peste cel cu care se certase.

Potrivit politistilor ajunsi la fata locului, dupa un schimb de replici, barbatul din judetul Salaj ar fi aruncat cu o piatra in parbrizul celuilalt sofer.

Cum nu s-a multumit cu atat si, cu intentii greu de inteles, s-a urcat in camion, a apasat pedala de acceleratie si a trecut cu mastodontul greu de zeci de tone peste soferul din comuna Nojorid.

Cel din urma a ajuns cu leziuni grave la spital, unde a ramas sub atenta supraveghere a medicilor.

Toata intamplarea a fost surprinsa pe camerele de supraveghere. Acum politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului din judetul Salaj, care mai are antecedente de agresivitate la volan.

Ramane totusi o intrebare la care nu avem raspuns. Cum a reusit soferul „profesionist” sa „convinga” medicii, atunci cand si-a obtinut avizul psihologic, ca este apt sa conduca pe sosele camionul de 40 de tone.

Articole similare

Close