Eveniment

„Sofer” prins de politistii din Zalau de doua ori intr-o noapte | A savarsit 4 infractiuni

În noaptea de joi spre vineri, 24/25 noiembrie, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic de două ori, în decurs de câteva ore, un bărbat de 35 de ani, din județul Maramureș.

Astfel, joi, 24 noiembrie, la ora 23.15, polițiștii sălăjeni l-au depistat pe acesta, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul de 35 de ani a  mai fost depistat de polițiști, vineri, 25 noiembrie, la ora 03.15, tot pe Bulevardul Mihai Viteazul, în timp ce conducea fără permis, același autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul de catre o persoană aflată sub influența alcoolului.

Articole similare

Close