Eveniment

Sofer salajean implicat intr-un grav accident in Ungaria

Un grav accident rutier s-a produs astazi in jurul orei 9,00 pe un drum din Ungaria, in apropiere de vama. O autoutilitara, condusa de un sofer salajean, a fost strivita de remorca unui TIR.

Totul s-a intamplat la mai putin de 30 de km de tara. Un barbat din Salaj, care trasporta masini cu o platforma, circula pe drumul care leaga localitatea Mezopeterd de vama Bors. La o intersectie, un TIR nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei, iar din cauza oboselii acumulate la volan, soferul nu a mai avut timp sa reactioneze, lovind din plin remorca autotrenului.

In urma impactului violent, soferul autoutilitarei a ramas prins in fiarele contorsionate, fiind nevoie de interventia Pompierilor pentru scoaterea acestuia. Barbatul a fost transportat de urgenta la spitalul din Debrecen, unde primeste ingrijiri de specialitate.

Conform apropiatilor, soferul salajean este constient, insa starea lui de sanatate este precara, avand fracturi la ambele picioare si multiple leziuni la nivelul capului.

Articole similare

Close