Eveniment

Soferii vitezomani, in atentia politistilor | Toate radarele din judet vor fi in actiune

Politistii rutieri vor fi, in acest weekend, cu ochii pe soferii care vor apasa prea tare pedala de acceleratie, dar si pe pietonii care nu respecta regulile de circulatie. Toate radarele aflate in dotarea agentilor de la rutiera, vor fi in actiune pe drumurile din judetul Salaj.

Actiunea are ca scop constientizarea participantilor la trafic, cu privire la riscurile si consecintele la care se expun, atunci cand incalca regulile de circulatie. Vizati sunt cei care efectueaza depasiri neregulamentare si circula cu viteza excesiva pe drumurile publice sau au consumat alcool inainte de a se urca la volan.

Si pietoni sunt luati in vizor de catre politisti, care ii vor sanctiona pe cei care vor traversa prin loc nepermis sau vor circula pe partea carosabila.

Oamenii legii doresc sa traga un semnal de alarma legat de consecintele tragice pe care le pot produce, atunci cand soferii aleg sa nu respecte regulile rutiere.

Va reamintim, ca de la inceputul lunii martie, pe soselele din judetul Salaj, au avut loc doua accidente soldate cu decesul a trei persoane. Un biciclist a decedat, dupa ce a patruns pe un drum national si nu s-a asigurat corespunzator, fiind izbit din plin de un autoturism.

In cel mai recent caz, doi soti, in varsta de 76, respectiv 80 de ani, au murit dupa ce au fost izbiti de un autoturism, care a patruns in intersectie pe culoarea galbena a semaforului.

Articole similare

Close