Eveniment

Soferita cu tupeu | Aproape intra in masina de politie, apoi trece peste linia continua – VIDEO

Imagini desprinse din filmele de…comedie au fost surprinse pe camera de bord a unui sofer, care circula pe bulevardul din Zalau. Totul s-a intamplat la intersectia cu strada Tudor Vladimirescu, in zona autogarii.

Pe imagini se observa cum soferita nu tine cont ca s-a incadrat gresit pentru a efectua virajul la stanga si nici de faptul ca se afla in paralel cu o masina de politie.

Ambele masini patrund in intersectie si evita impactul la limita. Contrar asteptarilor, agentii de politie nu reactioneaza, ba chiar isi continua drumul in tihna.

Dupa alti cativa metri, soferita o comite din nou. De aceasta data doreste sa vireze spre autogara, desi in zona aceasta manevra este interzisa. Astfel, cu masina de politie in fata, cea aflata la volan calca linia continua.

Intrebati despre cele intamplate, reprezentantii IPJ Salaj au transmis ca „in urma apariției imaginilor în spațiul public, polițiștii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat conducătorul autoturismului ca fiind o femeie din județul Mureș. Față de aceasta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform prevederilor art. 54 alin.1 din O.U.G. Nr.195/2002 și art.77 alin.2 din Regulamentul de aplicare al O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 435 de lei și 8 puncte de penalizare.”

Adica soferita a fost sanctionata, abia dupa aparitia imaginilor in spatiul public, pentru ca a trecut peste linia continua si pentru ca nu s-a incadrat corespunzator.

Articole similare

Close