Eveniment

Soferul bataus de la Cento Trans, suspendat | Motivul pentru care femeia a fost batuta – VIDEO

Dupa ce imaginile surprinse in autogara Cento Trans din Zalau, care arata cum un sofer de microbuz loveste fara mila o femeie care tinea un copil in brate,  au revoltat o tara intreaga, reprezentantii firmei de transport au reactionat. Acestia spun ca in urma incidentului, conducatorul auto a fost suspendat din functie pana la clarificarea situatiei, fiind convocata si Comisia Interna de Disciplina.

„În urma incidentului din Autogara Internațională Tur Cento Trans Zalău, din seara zilei de 25.04.2019, conducerea societății a decis convocarea Comisiei Interne Disciplinare, conducătorul auto urmând a fi suspendat din funcție până la clarificarea tuturor aspectelor. Conducerea Tur Cento Trans dezaprobă astfel de manifestări asigurând persoanele interesate ca se vor dispune toate măsurile cuvenite în acest caz”, au transmis reprezentantii Cento Trans.

Intre timp, femeia batuta a depus si plangere la politie, iar oamenii legii au inceput cercetarile pentru loviri sau alte violente.

Un martor al incidentului ne-a declarat, sub protectia anonimatului, ce s-a intamplat defapt in autogara.

„Doamna avea doi copii, si cel din bratel nu era papusa, asa cum spun unii. Atunci femeia nu era la cersit. Voia doar sa calatoreasca cu microbuzul, si nu a fost deloc agresiva pana cand soferul a inceput sa o loveasca. Nu a primit-o in microbuz pentru simplul motiv ca era tiganca si mirosea…e vorba de microbuzul care duce la Simleu”, ne-a declarat un martor al incidentului.

Citeste si:

Femeie cu bebelus in brate, lovita cu bestialitate in autogara din Zalau | Totul s-a intamplat sub privirile uimite ale pasagerilor unui microbuz -VIDEO

 

Articole similare

Close