Eveniment

Spitalul de Oncologie din Cluj, FOCAR de COVID-19 | Primul deces – o femeie din Salaj

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in aceasta dimineata alte opt decese inregistrate din cauza COVID-19, numarul total de decese provocate de noul coronavirus in Romania ajungand la 400. Din pacate, una dintre persoanele decedate este o salajeanca,  pacienta a Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, devenit focar de covid-19.

Pana acum, la Institutul Oncologic au fost depistate pozitiv 27 de persoane, dintre care 21 de pacienti si 6 cadre medicale. In aceasta dimineata a decedat o pacienta in varsta de 64 de ani care avea domiciliul in Salaj, dar care primea tratament la Institutul din Cluj.

“Bolnava avea domiciliul în județul Sălaj, dar era internată în Institutul Oncologic Cluj-Napoca din 02.04.2020 pentru tratament oncologic. A fost atribuită județului Cluj pentru că în Institutul Oncologic Cluj-Napoca este un focar de COVID-19 la bolnavi și personalul medico-sanitar”, au declarat cei din Grupul de Comunicare Strategica.

Femeia suferea de neoplasm rectal, ocluzie intestinala, diabet zaharat, tromboza mezenterica, ICC, Infecție cu Clostridium difficile.

Articole similare

Close