Din Oras

Spitalul Judetean din Zalau face angajari | Ce posturi sunt scoase la concurs

Spitalul Judetean de Urgenta din Zalau scoate la concurs un numar de 39 de posturi, mai bine de jumatate din acestea fiind destinate cadrelor medicale. Cei care se incadreaza in cerinte si sunt dornici sa lucreze intr-o unitate spitaliceasca isi pot depune dosarele in perioada care urmeaza.

Spitalul din Zalau angajeaza, pe perioada nedeterminata, nu mai putin de 23 asistenti medicali, pentru sectiile neonatologie, pediatrie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, ortopedie, cardiologie, ATI (Anestezie si Terapie Intensiva), UPU SMURD, pneumologie, neurologie si llaborator analize.

De asemenea mai sunt cautati doritori pentru ocuparea posturilor de sofer de ambulanta, fochist, contabili, economist, referenti, brancardier, infirmieri si ingrijitori.

Concursul se deruleaza in perioada 28 ianuarie – 18 aprilie 2019. Pentru ocuparea posturilor pe perioada nedeterminata, dosarele se pot depune pana in data de 11 ianuarie, inclusiv. Dosarele de concurs pentru posturile pe durata determinata se mai pot depune pana pe data de 4 ianuarie.

Cei care se inscriu la concurs trebuie sa achite la casieriea unitatii, o taxa de participare, in valoare de 50 de lei, iar cei care candideaza pentru mai multe posturi, vor plati o taxa suplimentara de 10 lei pentru fiecare concurs.

Lista completa cu locurile de munca scoase la concurs, cerintele care trebuie implinite dar si ce trebuie sa contina dosarul pentru concurs, poate fi consultata AICI

Articole similare

Close